Vissza

Lakások

A Corvin Sétány a közép-európai régió legnagyobb, számos nemzetközi díjjal elismert belvárosi rehabilitációs projektje, ahol 22 hektáron – 100.000 négyzetméter irodaterület és 50.000 négyzetméter kereskedelmi ingatlan mellett – több mint 3000 színvonalas, modern, új építésű lakás jött létre. A lakóépületek többségéhez parkosított belső kert tartozik, a lakásokat pedig élhető méretű erkélyek, teraszok teszik még vonzóbbá.

Az itt lakók kényelméről az átgondolt koncepció nyomán kialakított teljes körű szolgáltatási környezet – éttermek, kávézók, élelmiszer-üzletek, divatáru-boltok, edzőterem és uszoda, mozi és színház – gondoskodik. A Corvin Sétányon élők legfeljebb 15 perc alatt érhetik el a Liszt Ferenc repülőteret, a Duna-partot, a legnagyobb fővárosi parkokat, közlekedési csomópontokat és egyetemeket.

Igazán különleges, egyedi és pezsgő hangulatú, folyamatosan fejlődő, magas presztízsű és biztonságos városrészről van szó, így ma már nehezen hihető el, hogy a Corvin Sétány olyan területen valósult meg, amelyet alig másfél évtizeddel ezelőtt is még rossz minőségű, alacsony komfortfokozatú, leromlott állapotú lakások jellemeztek és az egész környék rossz hírű negyednek számított.

Napjainkban ennek épp az ellenkezője az igaz: az új építésű lakást és az eladó lakást keresők között az egyik legkedveltebb helyszínnek számít, amit mi sem jelez jobban, mint az, hogy az elmúlt évtizedben a négyzetméterárak a főváros átlagot meghaladó mértékben a kétszeresükre nőttek a Corvin Sétányon. Az itt található új és újszerű otthonok lényegesen magasabb bérleti díjért adhatók ki, mint a környékbeli ingatlanok, így akár 5-7 százalékos bruttó bérleti díj hozam is elérhető.

A Corvin Plaza közelsége, a kiváló közlekedési ellátottság (M3-as metró, 4-6-os villamos), valamint a közelben található számos irodaház és felsőoktatási intézmény garantálja azt, hogy a lakások könnyen bérbe adhatóak, így kiemelkedő hozamú, biztos befektetési lehetőséget jelentenek, az eladó lakások pedig gyorsan és jó áron találnak vevőre.

Partnerek

Kapcsolat

Sétány lakások - Cordia Sales Office and Showroom

T / +36 1 411 3000

W / cordia.hu

E / [email protected]

C / H - 1082 Budapest, Kisfaludy utca 32. – Garantiqa Tower

Sétány irodabérbeadás

T / +36 1 266 2181

W / futurealgroup.com

E / [email protected]

C / H - 1082 Budapest, Futó utca 47-53.

Sétány retail bérbeadások

T / +36 1 266 2181/263

W / futurealgroup.com

E / [email protected]

C / H - 1082 Budapest, Futó utca 47-53.

Sétány üzemeltetés - Józsefvárosi Önkormányzat

T / +36 1 459 2100

W / jozsefvaros.hu/onkormanyzat

E / [email protected]

C / H - 1082 Budapest, Baross utca 63-67.

Copyright © 2018 Cordia Magyarország Zrt.

-