Vissza

Megközelíthetőség

A Corvin Sétány Budapest belvárosában, a József körút – Práter utca – Szigony utca, Üllői út által határolt területen helyezkedik el. A Dunától pár percnyire fekvő, bármely irányból könnyen megközelíthető új belváros a mindig nyüzsgő Ferenc körút és Üllői út találkozásánál fekszik.

A Corvin Sétány egyedülálló lehetőségeket nyújt Budapest szívében. Nem véletlen, hogy a fejlesztés számos nemzetközi díjat érdemelt ki, hiszen a teljesen újjáépített környéken a modern lakóházak értékálló otthonai éppúgy megtalálhatóak, mint a jövőbe mutató, minőségi és emberközpontú irodaházak, a színvonalas üzletek, éttermek, kávézók és szórakozóhelyek.
A Corvin Sétány autóval, kerékpárral és közösségi közlekedéssel is kényelmesen elérhető. A Deák tér mindössze 5 perc, a Nyugati pályaudvar alig 10 perc távolságra található, a Déli pályaudvar is csupán 15 percre van Budapest egyik legújabb ikonikus helyszínétől.
A sétány területe teljesen autómentes, gyalogos zóna. A keresztutcákban az autós forgalom maximális sebességet pedig 30 km/órára korlátozták.

Tömegközlekedés

Az M3-as metróvonal Corvin-negyed és Klinikák nevű megállói az impozáns sétálóutca két végén várják az utazókat.

A 4-es és 6-os villamosmegállók közvetlenül a sétány kapujánál helyezkednek el.

Az M4-es metró Rákóczi téri megállója mindössze pár perc sétára található a Corvin Sétány területétől.

Kerékpáros közlekedés

A Sétány a kerékpározók számára is biztonságos környezetet nyújt, a korzó egész területén fellelhető kerékpár-tárolóknak köszönhetően.

A Corvin Sétány tőszomszédságában, a Futó utcában MOL Bubi gyűjtőállomás segíti a közbringák használóit.

Autós közlekedés

Autóval minden dunai híd és fővárosi bekötőút könnyen megközelíthető a területről. A repülőterekre is alig 20 perc alatt el lehet jutni, hiszen az Üllői úton kifelé haladva a lehető legrövidebb távon érhetők el.

Az autóval érkezőket az Üllői út és a Ferenc körút keresztezősétől pár méternyire több mint 800 férőhelyes, hétköznapokon az első órában, hétvégén pedig egész nap ingyenes mélygarázs várja.

A Corvin Sétány épületei alatt további közel 5000 autót befogadó mélygarázsok állnak rendelkezésre, amelyeknek köszönhetően a területen nem jelent gondot a parkolás. A kiszélesített keresztutcákban az utcán történő parkolás is kényelmesen megoldható a gyalogos és autós forgalom akadályozása nélkül.

A Sétány környéke része a két közösségi autómegosztó szolgáltató (MOL Limo és GreenGo) szolgáltatási területének, így ezek az autók a közterületi parkolóhelyeken ingyenesen leparkolhatók.

Partnerek

Kapcsolat

Sétány lakások - Cordia Sales Office and Showroom

T / +36 1 411 3000

W / cordia.hu

E / [email protected]

C / H - 1082 Budapest, Kisfaludy utca 32. – Garantiqa Tower

Sétány irodabérbeadás

T / +36 1 266 2181

W / futurealgroup.com

E / [email protected]

C / H - 1082 Budapest, Futó utca 47-53.

Sétány retail bérbeadások

T / +36 1 266 2181/263

W / futurealgroup.com

E / [email protected]

C / H - 1082 Budapest, Futó utca 47-53.

Sétány üzemeltetés - Józsefvárosi Önkormányzat

T / +36 1 459 2100

W / jozsefvaros.hu/onkormanyzat

E / [email protected]

C / H - 1082 Budapest, Baross utca 63-67.

Copyright © 2018 Cordia Magyarország Zrt.

-