Vissza

Rangos civil elismerést kapott a Futureal a Corvin Sétány fejlesztéséért

2018. december 04.

Kortárs művész Madárka c. alkotása díszíti az 54 lakásos, közel 5 millió eurós beruházás keretében elkészült Cordia Art Residence épületét, amely a Corvin Sétány igazi gyöngyszeme lett.

Egyedüli magánbefektetőként került az elismertek közé a Futureal az Ebovo Civil Szervezet éves díjkiosztóján. A Futureal az első fővárosi ön-működtető kutyás közösség létrehozásáért, a közösség és a privát világ példaértékű összefogásáért kapta az elismerést.

 

A Felelősségteljes Kutyatartók Egyesülete által idén életre hívott EB OVO Díjjal minden évben azokat szeretnék kitüntetni, akik példaértékű hozzáállássukkal, egy mindannyiunkat érintő ügy érdekében a legtöbbet tették.

A Corvin Sétány foglalja magába Budapest néhány legújabb és legmodernebb közterét, melyek az angol Robert Townshend koncepciótervei alapján készültek. A tágas sétány több ütemben épült, különleges formavilágú utcabútorokkal, zöld növénykazettáival, tavasztól őszig nyitva tartó gasztro-teraszaival kellemes kikapcsolódási helyet kínál az itt lakók, dolgozók és az ide látogatók számára. A lassan egy évtizede folyó fejlesztés eredményeként Budapest egyik leglemaradottabb területéből, egy modern, európai színvonalú hely lett, mely az évek során számos hazai és nemzetközi elismerést kapott.

„Az egész Corvin Sétány koncepció arra épült, hogy egy jelentős, kihasználatlan potenciállal rendelkező helynek adjunk új esélyt. Egy új, nyüzsgő, modern belváros jött létre, melynek kialakításánál arra törekedtünk, hogy a lehető legnagyobb kényelmet kínálja az itt és a környéken élők számára. Az ide épített új létesítmények szolgáltatásai mellett jelentős szerepe van az újonnan, a helyiek igényeinek szem előtt tartásával tervezett köztereknek, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy bárki számára kellemes hely legyen a kikapcsolódásra. Csökkentettük az autóforgalmat, növeltük a zöld területek számát, így egy teljesen akadálymentes, biztonságos és esztétikus terület jött létre a Nagykörút, Üllői út, Práter utca és Szigony utca által határolt városrészben.” – mondta el Radványi Gábor a Futureal főépítésze.

A Futureal számára nem csak az épített, de a társadalmi környezet fejlődésének segítése is kulcsfontosságú. A sétányon rendezett kulturális programokon túl, a vállalat aktív szerepet vállal a helyi közösségek kiépítésében, ezért támogatta 2 évvel ezelőtt a közösségi kert program megvalósulását és ezért állt idén egy másik fontos ügy, a felelős kutyatartás mellé.

„A Grund melletti közösségi kert hatalmas sikert aratott a környéken. Ez bátorított minket arra, hogy belevágjunk egy újabb közösség, a belvárosi, józsefvárosi kutyatartók támogatásába. Ennek részeként egy ön-működtető kutyás közösséget hoztunk létre, melyet nagyban segít a Corvin Sétány harmadik ütemében felállított tágas kutyafuttató is. Nagy öröm volt számunkra, hogy az Ebovo – a Felelős Kutyatartásért 5 éve létrejött civil szervezet – egyedüli magánbefektetőként minket is beválasztott a kutyatartásért sokat tevők közé. Pozitív visszajelzés számunkra, hogy munkánkat csak úgy elismerik, mint Budapest legkutyabarátabb kerületeinek nagyszabású programjait.” – tette hozzá Radványi Gábor.

További sajtóhírek

A dolgozók egészségét és közérzetét is javítják hamarosan a sétány új irodaházai

hg.hu - 2018. október 28.

Tovább

Díjazták a Park Residence II. projektet

hg.hu - 2018. október 28.

Tovább

Hihetetlen kontérneriroda a Corvin Sétányon!

hg.hu - 2018. október 28.

Tovább

Partnerek

Kapcsolat

Sétány lakások - Cordia Sales Office and Showroom

T / +36 1 411 3000

W / cordia.hu

E / [email protected]

C / H - 1082 Budapest, Kisfaludy utca 32. – Garantiqa Tower

Sétány irodabérbeadás

T / +36 1 266 2181

W / futurealgroup.com

E / [email protected]

C / H - 1082 Budapest, Futó utca 47-53.

Sétány retail bérbeadások

T / +36 1 266 2181/263

W / futurealgroup.com

E / [email protected]

C / H - 1082 Budapest, Futó utca 47-53.

Sétány üzemeltetés - Józsefvárosi Önkormányzat

T / +36 1 459 2100

W / jozsefvaros.hu/onkormanyzat

E / [email protected]

C / H - 1082 Budapest, Baross utca 63-67.

Copyright © 2018 Cordia Magyarország Zrt.

-